Koiramainen

Hieronta

Koirahieronta

milloin koiraa hierotaan?

Hieronta on parhaimmillaan ennaltaehkäisevänä ja toiminnallisuutta ylläpitävänä hoitona. Koirasi saattaa oireilla hieronnan tarvetta muun muassa seuraavilla tavoilla.

 

Myös oireeton koira, jolla ei ole vaativia harrastuksia tai lihaskireyksille altistavia rakenteellisia, terveydellisiä tai tuki- ja liikuntaelimistön haasteita, kannattaa käyttää ammattilaisen tarkastettavana ainakin keväisin lumien sulettua ja syksyisin.

Koiramainen hyvinvointi (40)
Koiramainen hyvinvointi (33)

Hierontapalvelut

koirasi kehonhuoltoon

Teen koirahierontaa kotikäynteinä pääkaupunkiseudulla. Käynnin hintaan sisältyvät matkat 15 kilometrin säteellä Taka-Töölöstä, pidemmille matkoille hintaan lisätään voimassa olevan hinnaston mukaiset matkakulut alk. 5 euroa. Kysy tarjousta pidemmille matkoille!

Hieronnassa koira tutkitaan ensin huolellisesti liikeanalyysin ja manuaalisen tunnustelun keinoin, minkä jälkeen koira hoidetaan hierontasuunnitelman mukaisesti. Hierontasuunnitelma tehdään kunkin asiakkaan sen hetkisen tilanteen mukaan. Tarvittaessa käytössä on myös Handy Cure´s -matalateholaser.

Harjoittelukäynti 30 min

Käsittelyharjoitusta ja hierontaan tutustumista ensikäyntinä pennulle, käsittelyyn tottumattomalle tai aralle koiralle.

Ensikäynti 90 min

Koiran ensimmäinen hierontakäynti.

Kotikäynti 60 min

Jo aiemmin Koiramaisen hieronnassa käyneen koiran hieronta kotikäyntinä. Kotikäynnin yhteydessä on mahdollista sopia myös perheen muille koirille hierontaan tutustumista tai käsittelyharjoituksia. Kysy myös useamman koiran käsittelyjä.

Kotikäyntien lisäksi otan asiakkaita vastaan Espoon Eläinfysioterapian tiloissa Espoon Koskelossa
pääasiassa maanantai- ja keskiviikkoiltaisin
sekä joka kuun viimeinen lauantai.